Wat je altijd al wilde weten over SEO op 1 Aviertje

De Kortste SEO Gids OoitDe basisprincipes van zoekmachine marketing, website optimalisatie, SEO of hoe u het ook wilt noemen op één A-viertje. Dat was het uitgangspunt bij het schrijven van ”De Kortste SEO Gids Ooit”.

Het is gelukt. En eerlijk gezegd was het niet eens moeilijk.

In principe is zoekmachine marketing niet moeilijk. Hooguit lastig. En tijdrovend. Dus je kunt er maar beter van zijn dat je je kostbare tijd nuttig gebruikt in plaats van het najagen van mythes en de vele valse beloftes die je links en rechts op internet kunt vinden.

5 pagina’s, 10 minuten
Geloof het of niet, maar de basisprincipes van zoekmachine marketing passen op één A-viertje. En dat is dan ook het hart van De Kortste SEO Gids Ooit. Inclusief de cover, juridische prietpraat over auteursrecht en een voorwoord, is de hele gids 5 pagina’s. Binnen 10 minuten bent u bijgepraat over wat zoekmachine marketing vraagt.

Gratis downloaden
U kunt De Kortste SEO Gids Ooit gratis en zonder enige verplichting downloaden. Vul hieronder uw naam en en u e-mailadres in en u heeft ‘m binnen enkele minuten op uw scherm.

Over Carl Weenink

Stapte van 'sales' naar de journalistiek, werd 'ghostwriter', maakte bladen, verzeilde in de reclame, raakte verslaafd aan Direct Marketing en bundelde gaandeweg de ideale combinatie van commercie, content en marketing tot een solide fundament onder wat we 'online marketing' noemen. Meer >>"

Geef een antwoord