SysteemWebsites – een website die net zo hard werkt als jij

Nieuwste loot aan de stam: SysteemWebsites – opgezet omdat er steeds meer vraag kwam naar een zakelijke website die effectief is, voor nieuwe klanten zorgt en voor meer omzet.

SysteemWebsite is er niet voor iedereen. Het vraagt een compleet andere benadering van internet, online marketing en de functie van je website. Een benadering die is gericht op niets anders dan conversie en resultaat; meetbaar, merkbaar en afgestemd op marketingdoelstellingen. Zaken waarvoor je bij de gemiddelde, technisch of grafisch geschoolde websitebouwer niet hoeft aan te komen.

Techniek is nooit het uitgangspunt bij het bouwen van een SysteemWebsite. Je bedrijf trouwens ook niet. Je kanten wel. Daarom bouwen we je website op basis van (onder meer) een grondig keyword-onderzoek, een concurrentie-analyse, een SEO plan en een contentstrategie.

We bouwen, meten en verbeteren. Daarom is elke SysteemWebsite gekoppeld aan Google Analytics en Google Webmaster Tools. Daarom tracken we het gedrag van je bezoekers via heatmaps. Daarom testen we verschillende ontwerpen en verscehillende kopregels en grafische elementen.

Allemaal inclusief. Niet uit luxe, maar omdat we er van overtuigd zijn dat testen, meten en verbeteren zorgt voor een website die betere converteert, zorgt voor meer bezoekers, meer leads, meer kanten en meer omzet.

Een SysteemWebsite is bovendien méér dan een website. Letterlijk. De site is de spil. Daarnaast bouwen we een Facebook-pagina, een GooglePlus berdijfspagina, maken we korte keyword-video’s voor in je YouTube-kanaal en gebruiken we ook je LinkedIn-profiel als ‘poort’ naar je website. En ook hier geldt: niet uit luxe of om doelloos mee te deinen op de trend(s), maar omdat we uit ervaring weten dat die ‘statelietten’ je website sterker maken. Omdat ze zorgen voor meer bezoekers die omgezet kunnen worden in leads die weer omgezet kunnen worden in klanten.

Meer weten? Kijk op SysteemWebsites.nl