Beta-testers gezocht: website met 50% korting

Update: We gaan ‘live’ op (of rond) 15 april. De laatste scherpe kantjes worden momenteel weggevijld en de website is (bijna) klaar: http://www.SysteemWebsites.nl. De 50%-actie bestaat niet meer. Maar tijdens de introductie betaal je nog steeds alle behalve het ‘volle pand’.

Einde update

Begin volgend jaar introduceren we een concept wat ondernemers aan een betere en vooral effectievere website helpt. Inmiddels zijn we zo ver dat we ‘proefkonijnen’ zoeken. Een stuk of 10.

Waar gaat het om;
We bouwen websites voor ondernemers die niet geïnteresseerd zijn in een website, maar in resultaat. Daarbij gaat het niet alleen om meer bezoekers, maar vooral ook om betere bezoekers (= betere leads) en uiteindelijk meer nieuwe klanten. Aansluitend daarop ligt de nadruk op conversie.

Het concept dat we daarvoor hebben opgezet komt niet uit de lucht vallen. Het is het resultaat van 9 jaar en honderden websites ervaring.

Waarom zoeken we beta-testers:
Om heel eerlijk te zijn: eigenlijk zoeken we geen beta-testers maar pre-release testers. De feitelijke beta-tests hebben we namelijk al achter de rug. Het testen wat we de komende maanden willen doen heeft weinig te maken met techniek of  je website, maar veel meer met de interne gang van zaken. Vragen waar we antwoord op willen hebben zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe sluiten de verschillende stappen op elkaar aan
  • Waar zitten (voor ons en voor de opdrachtgever) de bottlenecks in het proces
  • Blijft het ‘productie proces’ dat we hebben uitgedokterd overeind als er druk op komt te staan

Het gaat ons er dus niet om de techniek achter je website te testen. Zoals gezegd, die fase hebben we al achter de rug en wat dat betreft zijn we er klaar voor de markt op te gaan.

Wie komt er voor in aanmerking:
ZZP’ers of MKB’ers, bij voorkeur zakelijke dienstverleners. Als je een website hebt maar niet tevreden bent over de prestaties, is dit een uitgelezen mogelijkheid om je prestaties tegen een beperkte investering online te verbeteren.

Starter en nog geen website? Dan is dit de mogelijkheid om tientallen valkuilen te omzeilen en online een vliegende start te maken tegen een minimale investering.

Wat mag je verwachten:
Een volledig operationele, tot op het bot geoptimaliseerde en op maat van je bedrijf gebouwde website. Dat klinkt als een wasmiddel-commercial maar in feite komt het daar wel op neer. Bovendien mag je rekenen op een aantal extra’tjes die we op dit moment nog niet willen publiceren. Die zorgen voor meer bezoekers en betere leads. Het is een systeem waarin je website een centrale plaats inneemt. Neem voor het moment van ons even aan dat wat we straks introduceren uniek is in het land van websitebouwers. Daarover praten we je bij als je door de ‘ballotage’ bent gekomen 🙂

Wat verwachten we van jou?
1) Je enthousiaste medewerking want zonder dat zijn we bij voorbaat kansloos. Vergis je hierin niet. De manier waarop we een website bouwen vraagt een behoorlijke input van de ondernemer. Daarnaast zul je zelf (een deel van) de teksten moeten aanleveren en wellicht voor beeldmateriaal moeten zorgen.
2) je website gaat uiterlijk de vierde week van 2012 ‘live’. Eerder mag natuurlijk ook.
3) Voordat we van start gaan vragen we je een NDA (een geheimhoudingsverklaring) te tekenen die loopt tot het product officieel wort gelanceerd (januari 2012). Bovendien gaan we je na afloop uitgebreid vragen hoe eea verliep (de bouw) en of het bevalt (de website). Dat doen we online, maar misschien ook wel face-to-face met een videocamera onder handbereik. Dat doen we om te leren waar het beter kan en gebruiken we wellicht gebruiken we je voor het maken van marketing-materiaal.

Wat kost het?
De helft van de reguliere prijs. Die reguliere prijs is €1.500. De helft is dus €750. Daarvoor krijg je een volledige website (op basis van WordPress) die uiteraard jouw eigendom wordt. Daarnaast nemen we de hosting en de domeinnaam (als je die nog niet hebt) voor een jaar voor onze rekening. Een en ander wordt aangevuld met (zoals gezegd) nogal wat extra’s die zorgen voor meer bezoekers en betere leads. Je betaalt in twee termijnen: €500 bij de start en €250 bij oplevering.

Beperkt aantal plaatsen
We willen tussen nu en medio januari circa 10 ‘pre release’ websites bouwen. Bij voorkeur voor ondernemers in verschillende branches. Er zijn op dit moment nog 9 8 6 0 plaatsen beschikbaar.

Hoe kom je in aanmerking?
Geef je hieronder op. Je hebt binnen 24 uur een reactie. Per e-mail of per telefoon.

Over Carl Weenink

Stapte van 'sales' naar de journalistiek, werd 'ghostwriter', maakte bladen, verzeilde in de reclame, raakte verslaafd aan Direct Marketing en bundelde gaandeweg de ideale combinatie van commercie, content en marketing tot een solide fundament onder wat we 'online marketing' noemen. Meer >>"

Geef een antwoord